Nieuws

Van 2 tot 5 maart hebben Klaudia Stavreva en Lotte van Dijk van ArtEZ Fashion Masters hun collecties gepresenteerd  op het Atelier Néerlandais.

Klik op onderstaande foto voor een verslag van FashionUnited.

Klik hier voor een overzicht van beide collecties.

 

 

Op donderdag 26 januari heeft modelabel XUAN Paris, als ‘membre invitée’ van de Paris Haute Couture Fashion Week, haar nieuwste collectie gepresenteerd op het Atelier Néerlandais.

Klik op  onderstaande foto voor  een verslag (in het Frans)  van Fashion Network.

xuan

Op dinsdag 24 januari heeft Sepehr Maghsoudi tijdens  de Paris Haute Couture Fashion Week, zijn  vijftiende collectie ‘Scream Under Water’ gepresenteerd op het Atelier Néerlandais.

Klik op  onderstaande foto voor een  foto-overzicht en de trailer van de documentaire over Sepehr en zijn show in Parijs.

Op 3 November vond het Fashion Retail Futures seminar plaats op het Atelier Néerlandais. De onderstaande wrap up, geschreven door Alexandra Onderwater, geeft een impressie van alle thema’s die besproken zijn. Klik op afbeelding om het volledige verslag te lezen.

wrap-up-screenshot-plaatje

Atelier Néerlandais en de Nederlandse ambassade te Parijs zijn op zoek naar pro-actieve stagiairs met affiniteit voor de creatieve sector.

Een stagiair zal actief zijn in de volle breedte van de activiteiten van het AN en in het bijzonder op het gebied van communicatie en activiteiten. Interesse? Klik hier voor meer details over de vacature.

De andere stagiair zal zich vooral bezig houden met het organiseren van bijeenkomsten op het vlak van design en architectuur en het assisteren bij de mode-evenementen (showroom, masterclasses, seminars ten tijde van de fashion weken in Parijs). Klik hier voor meer informatie. 

De stages zijn voor een periode van vier tot zes maanden en de startdatum is medio januari 2017 (exacte datum in overleg).

davidflyerediTFINALFRANCE

volgende 5 items
Image